Bajnokok Ligája

Maradt még valaki, aki nem az Union Berlin ellen fogad?

A rémálomszerű szezont futó németek most a Serie A címvédőjénél, azaz a Napoli vendégeként hasalhatnak el.

Nem lehet most könnyű az Union Berlin drukkereknek, hiszen a tavalyi, álomszerűre sikeredett szezon után hamar rémálomba fordultak a dolgok. Az utóbbi hetek eredményei márpedig aligha sejtetik, hogy a rossz széria pont a Stadio Diego Armando Maradonában szakad majd meg, a fogadók szépen pakolják is a "H"-t, amelynek szorzója ütemesen esik.

Csapathírek

Aki esetleg nem követné a berliniek életét, rögtön el is mondjuk, hogy a tavaly még a Bundesliga top 4-be beférkőző, ezáltal BL-indulást is kiharcoló együttes 2023 őszére úgy omlott össze, mint a kártyavár. Urs Fisher már papír vékony jégen táncol, hiszen fiai az utóbbi 12 tétmeccs mindegyikét elveszítteték, ebből kilenc alkalommal még gólt sem tudtak szerezni. Pedig olyan sztárokkal sikerült erősíteni a keretet, mint a veterán olasz bekk, Bonucci, vagy a német válogatott Gosens, de valahogy semmi nem akar összejönni.

A Serie A-t tavaly évtizedek után megnyerő Napolinál is új korszak kezdődött a nyáron, hiszen a tapasztalt Rudi Garcia vette át a csapatot. Ugyan kétségkívül nem fest annyira félelmetesen most a dél-olasz gárda, mint tavaly, de azért az eredmények jönnek szépen, a bajnokságban jelenleg a negyedik helyen állnak, a BL-ben pedig a kötelezőket hozva másodikak amögött a Real Madrid mögött, amelyet szintén megszorongattak.

Tudtad? A Napoli az utóbbi 15 BL-csoportmeccséből  csak kétszer kapott ki, ezeken összesen 36 gólt szerzett!

Az sem gátolta meg a menetelésben a Partenopeit, hogy talizmánjuk, Osimhen október elején izomsérülés miatt hosszú hetekre kidőlt. Sőt, a távollétében beugró, 23 éves csatártehetség, Giacomo Raspadori köszönte szépen a lehetőséget és az utóbbi három tétmeccs mindegyikén betalált, nem véletlen, hogy ütemesen emelkedő piaci értéke már 35 millió eurónál jár. A vendégeknél a szezonban még nem játszó Schäfer András mellett Alexander Schwolow és Danilho Doekhi nem léphetnek pályára.

 

Mire érdemes fogadni?

A felek berlini odavágója 1-0-s nápolyi sikert hozott és valljuk be, tényleg semmilyen jel nem mutat arra, hogy a németek 12 meccses vesztő szériája szerdán szakadna meg. A legutóbb a Frankfurt ellen 3-0-ra megégő Union ráadásul vasárnap a szárnyaló Leverkusen otthonába látogat, tehát könnyen lehet, hogy a korábbi sikeredző, az öltözőt egyes hírek szerint már teljesen elvesztő Urs Fisher utolsó napjait láthatjuk a csapat élén.

Az 1.40 körülire lenyomott Napoli odds tehát még mindig tartogathat értéket, mi viszont a fiatal olasz sztárpalántát, Raspadorit néztük ki, aki mint említettük, Osimhen hiányában minden lehetőséget próbál megragadni ahhoz, hogy felfigyeljen rá a világ és eddig ezt elég sikeresen teszi. A lapos fogadás sem tűnik rossz üzletnek, a sárgák viszonylatában 3-1-re nyerte az odavágót a berlini együttes, a frusztrált játékosok pedig jó eséllyel a második 90 percet is behúzzák ilyen szempontból.


✅ Tipp #1: Raspadori betalál @2.85

Tipp #1: Union Berlin több lapot kap @1.85

Fogadási határidő: november 8. 18:45