Európa Liga

Az utóbbi 10/9 Leverkusen-meccsen zöldült ez a tipp

Az idény egyik nagy kérdése, hogy meddig tart a Bayer fenomenális menetelése. Talán a Qarabag ezúttal sem okoz gondot.

Hosszú utazáson van túl a Leverkusen, amely csütörtökön 18:45-től Azerbajdzsánban lép pályára az Európa Liga csoportkörének negyedik meccsén. Az Alonso-legénység egy újabb győzelemmel bebiztosíthatja helyét az egyenes kieséses szakaszban, erre pedig jó esély van, látva, hogyan muzsikál mostanában a csapat.

Európa egyik legjobb formájában lévő gárdájáról beszélünk, amely a 2023/24-es idényben még nem veszített tétmeccset, pedig túl van már pár nagy csatán. Boniface és társai a lassan két hónappal ezelőtti, Bayern elleni 2-2 óta tíz összecsapást nyertek meg, köztük mindhárom EL-találkozójukat is, amiken 11-2-es gólarányt tudnak felmutatni. Alonso tehát kétség kívül megtalálta a nyerő formulát, amely olyannyira lenyűgözte a világot, hogy egyes források már készpénznek veszik, hogy 2024 nyarán a Real Madridban folytatja edzői karrierjét.

Tudtad? A Leverkusen 15-ször volt eredményes az utóbbi öt idegenbeli összecsapásán!

Az 5-1-re elbukott odavágó annyira hazavágta a Qarabagot, hogy utána az Araz csapata ellen is megégett. Ezt követően viszont 7-1-re nyert a tök utolsó Kapaz ellen, így jelenleg második a bajnokságban. Tekintve, hogy még az azeri Premier League-ban is egy gólt kap átlagban meccsenként, a találatokat kénye kedve szerint szerző Leverkusen ellen várhatóan ezúttal sem lesz túl sok esélye.

A felállások tekintetében a vendégeknél várható némi rotálás, csak úgy, mint az első 90 percen. Ez nem mintha látszott volna a pályán, ezúttal viszont akár Boniface is pihenőt kaphat, akinek a helyére Hlozek várható. A sérült listára került újonnan Kossounou, akinek a helyén Stanisic juthat lehetőséghez. Ez jól jön a horvát szélső védőnek, akit a Bayern már télen visszavinne a kölcsönből, tekintve, hogy nem lett alapember Alonsónál.

 

Mire érdemes fogadni?

A Leverkusen egy fárasztó, Hoffenheim elleni 3-2-es idegenbeli meccsről érkezik, amelyen komoly lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot. Az első játékrészben összeszedett 2-0-s előnyt ugyanis még kiegyenlítette a TSG, ám a pazar formában lévő, védő létére már öt gólnál járó Grimaldo révén így is behúzták a bajnokit. Ha tehát eddig nem lett volna elég önbizalom, ez rátehetett még egy lapáttal, az 1.40 körüli vendég odds pedig jól mutatja, hogy a Qarabag otthonában is komoly favortiként futnak majd ki a gyepre a németek.

Akár a hendivel is lehet szemezgetni ezúttal is, hiszen a lassítás nyomait még nem igazán látjuk a Kusenen, mi viszont ezúttal egy gólperces fogadást néztünk ki, amely a meccseit nagyon agresszíven kezdő csapat utóbbi 10/9 meccsén simán zöldült volna. Az odavágón 4 perc is elég volt Wirtznek a gólcsend megtörésére, most ezt kitoljuk és adunk fél órát a feleknek, ennyi szerintünk elég is lesz bőven.


✅ Tipp #1: Első gól megszületik a 30. percig @1.57

 

Fogadási határidő: november 9. 18:45