Premier League

Egy tuti, egy duplázó és egy négyszeres - melyiket választod a United meccsére?

Egyre mélyül a gödör a manchesteriek oldalán, így a Luton ellen nem nagyon férhet bele még egy botlás.

Nem kérdés, hogy Erik ten Hag alatt a legnagyobb mélységét éli jelenleg a Manchester United, amely a hétközi Köbenhavn otthonában elszenvedett vereségével minden fronton pocsékul áll ebben az idényben. Az újonc Luton ellen nagyon kellene a sima győzelem, de a Liverpool is hasonlóan gondolkodott szűk egy hete...

Bár jól indult a Köbenhavn elleni meccs a Unitednek, mindkét félidő végén hidegzuhanyként jött  a két kapott gól, így hiába vezetett 2-0-ra, illetve 3-2-re is idegenben a gárda, végül pont nélkül volt kénytelen beérni, amivel nagyon nehéz helyzetbe kerültek a Vörös Ördögök. Ez már a sokadik fájó pofon ebben az évben és a kilátástalan játékkal egyre inkább veszélybe kerül Erik ten Hag állása.

Hogy a gödör aljára leért-e már a manchesteri alakulat nehéz megmondani, mindenesetre jól jönne egy könnyed győzelem végre a bajnokságban, bár látva a csatárok formáját, ez még a Luton ellen sem tűnik egyszerű küldetésnek. Rashford egy gólnál jár a szezonban, szinte minden siker kiszenvedett, többször a középhátvédek siettek a támadók segítségére, talán Hojlund kezdi elkapni a fonalat, aki fontos láncszem lehet akár szombaton is.

A Luton abszolút kiesőjelölt, komoly meglepetés lenne ha év végén az újonc a vonal felett végezne, ugyanis eddig mindössze hat egység gyűlt össze 11 kör alatt, amivel hosszútávon sok vizet nem lehet zavarni. Azonban múlt vasárnap a Liverpoolt lepte meg hazai pályán, noha a pontszerzéshez nem kis szerencse kellett, hiszen helyzetek sokaságát szórakozta el Jürgen Klopp gárdája. Talán ebben, valamint a pocsék Unitedben bízhatnak újfent, hiszen kereteket tekintve nem lehet egy lapon említeni a liga egyik legtehetősebb és legkisebb költségvetésével dolgozó klubot.

A Kalaposok ellen nem léphet pályára a hazaiaknál Johnny Evans, Amad, Casemiro, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez és Luke Shaw, így a Maguire-Varane páros kezdhet jó eséllyel középen. A vendégeknél Cauley Woodrow néhány hétre kidőlt, míg továbbra is maródi Mads Andersen, Amari'i Bell, Reece Burke, Luke Berry és Albert Sambi Lokonga.

Mire érdemes fogadni?

Továbbra sem tudjuk figyelmen kívül hagyni a United pocsék formáját, ugyanis hiába látogat az egyik leggyengébb csapat az Old Traffordra, járt már itt a Köbenhavn, a Wolves vagy a Nottingham is, de az összes győzelem csak kiszenvedve született meg. Nem sok jel mutat arra, hogy diadalmenet legyen szombat délután, így a tippjeinket is így hozzuk.

Biztonsági tippnek tűnik +2-es ázsiai hendikepen a Lutont kivenni, hiszen ez csak három vagy többgólos hazai siker esetén bukna, eggyel bátrabb a +1.5-es határ, míg a legmerészebb a pontosan egygólos United siker, ami a legjellemzőbb végeredmény idén a Vörös Ördögök meccsére. Természetesen a szorzók is egyre emelkednek, hiszen a kerek egygólos siker már négyszeres pénzt érne.


✅ Tipp #1: Ázsiai hendikep Luton +2 @1.52
 

✅ Tipp #2: Ázsiai hendikep Luton +1.5 @1.93
 

Tipp #3: Európai hendikep Manchester United -1: döntetlen @4.00Fogadási határidő: november 11. 16:00