Bundesliga

251-szeres pénzt ér, ha megismétlődik a legutóbbi eredmény a Bayern-Heidenheimen

A Bundesliga-újonc pár éve majdnem elcsípte a rekordbajnokot, amikor a kupában parádés meccsen 5-4-re maradt alul.

A Bayern München-Heidenheim igazi Dávid vs Góliát csatának ígérkezik, a vendégek számára pedig már a tisztes helytállás is elismerésre méltó lenne. A legutóbbi bajnokin a Tuchel-csapat ugyanis nyolc gólt vágott az Allianz Arenában, ahonnan amúgy is piszok nehéz pontot rabolni. Ez persze nem is lehet reális elvárás az újonctól, így nem meglepő, hogy a "V" egyes bukiknál jóval 30-szoros pénz felett fizet.

A Heidenheim számára egy teljes hét állt a regenerálódásra és a rekordbajnok elleni csatára való felkészülésre. Az is önbizalomra adhat okot, hogy legutóbb a szezon egyik meglepetés csapatát, a Stuttgartot 2-0-ra sikerült vernie hazai környezetben, ez pedig egy négy meccses vesztőszériát szakított meg. Az éllovasok közül a Leverkusen otthonában 4-1-re égett meg a kiscsapat, a Dortmund vendégeként viszont pontot rabolt, mégpedig 2-0-s hátrányból.

A Bayernnek is vannak kellemetlen emlékei Frank Schmidt gárdájáról, amely ellen egy szédületes, 5-4-es kupameccset játszott pár éve, a győztes találatot pedig csak a hajrában sikerült bevinni Mülleréknek. A FCH amúgy eddig erőn felül teljesít az idei kiírásban, a folytatást pedig az előkelőnek mondható 13. helyről várja úgy, hogy már három győzelem áll a neve mellett.

Ez mind szép és jó, de a Bayern sajnos nagyon más szintet képvisel, így sok jóra nem számíthatnak a Schmidt-legények. Az idény során már 20 bajnoki gólból szerepet vállaló Kane és társai ráadásul kiváló formában vannak, de azért továbbra is nehéz felejteni a harmadosztályú Saarbrücken elleni kupakudarcot. Ezt a rövidzárlatot leszámítva amúgy ellenállhatatlanul játszik Thomas Tuchel csapata, amely a szerdai, Galatasaray elleni győzelmével már négy kör után biztosította helyét a BL egyenes kieséses szakaszában.

Tudtad? 1978 óta a Bayern mind a 20 hazai meccsét megnyerte az aktuális újonc ellen. Arról nem is beszélve, hogy a frissen feljutó csapatokat az utóbbi hat alkalommal úgy verte, hogy összesítve 35-2-es gólarányt hozott!

A hét közbeni siker után az öröm nem volt teljes, hiszen Musiala kisebb sérülést szenvedett el, így ő várhatóan nem jut szóhoz szombaton. Mellette De Ligt és az eltiltott Kimmich nem léphetnek pályára, a vendégek oldalon pedig Keller és Qenaj nem bevethetők.

Mire érdemes fogadni?

Az idei Bundesliga kiírásban már csak két csapat, a Bayer és a Bayern, amely még egy percet sem volt hátrányban saját közönsége előtt. Ez várhatóan szombaton sem változik, sőt, jó eséllyel várhatunk korai gólt is Kane-éktől. A bajorok vezetnek ugyanis a bajnokságban a korai gólok tekintetében - az első 15 percben már nyolcnál jár a rekordbajnok, így 1.57-szeres szorzóért nem tűnik rossz üzletnek, hogy ezúttal is már az első fél órában megkezdik a gólgyártást. Erre hasonló oddsot kapunk, mint a legalább három gólos Bayern-győzelemre, amely természetesen szintén vaskosan benne van a pakliban, de a fárasztó napokon túl lévő müncheni gárdára inkább most az alább fogadást húzzuk be.


✅ Tipp #1: A Bayern szerzi az első gólt a 30. percig @1.57

 

Fogadási határidő: november 11. 15:30