Darts

Nagy bajban Wright, Van Gerwen és Smith ismét nyerhet

Két tippet néztünk ki a Grand Slam of Darts vasárnapi menüjéből.

Vasárnap a második csoportmeccsek következnek a Grand Slamen és ismét a teljes mezőny tábla elé áll. A szombati vesztesek, illetve a győztesek csapnak össze, tehát a mérkőzések felén az életben maradás lesz a tét.

A délutáni szakasz egyik legizgalmasabb párosításán két olyan játékos csap össze, akik az első meccsüket egyaránt döntő legben veszítették el. Ricardo Pietreczko az ausztrál Damon Hetától kapott ki 5-4-re, míg Beau Greaves kisebb meglepetésre nagyon közel volt a győzelemhez Nathan Aspinall ellen. Noha az angol hölgyről tudjuk, hogy óriási tehetség és tavaly a világbajnokságon is tisztesen helyt állt, de azért sok tapasztalata Aspinall kaliberű játékosok ellen még nincs. A német srácnak is fel kell kötnie a gatyáját, aki ugyan a saját közönsége előtt nagyon elemében volt az elmúlt hetekben, most viszont megtapasztalhatja majd, hogy milyen ha ellene drukkolnak. Közelebb vártuk az oddsokat egymáshoz, 3.00 felett van érték Greaves nyeretésében, de óvatosabb duhajként +1.5-ös hendikeppel támogatjuk meg.


✅ Tipp: Greaves +1.5 @2.10

Fogadási határidő: november 12. 16:05


A szombati játéknap legnagyobb meglepetését egyértelműen Stowe Buntz okozta, aki 5-1-gyel ütötte ki a friss Európa-bajnok Peter Wrightot. Ugyan a kétszeres világbajnok skót tudása alatt játszott, de ez semmit nem von le az amerikai teljesítményéből, aki az első csoportkör legmagasabb átlagával, 102.28-cal zárta a meccset. Ezzel a vereséggel Wright elég nehéz helyzetbe sodorta magát, hiszen ha a továbbjutásban gondolkozik, akkor le kell győznie Dave Chisnallt. A bukik 50-50-re hozták ki az esélyeket, de mi inkább az angol felé hajlunk, aki sokkal meggyőzőbb játékkal maradt alul Stephen Bunting ellen.


✅ Tipp: Chisnall nyer @1.90

Fogadási határidő: november 12. 20:50


Jó kis adok-kapok lehet a játéknap utolsó meccsén, amelyen Luke Humphries és Gary Anderson csap össze. Az angol továbbra is nagyon jó formának örvend és 100 feletti körátlaggal kezdte a tornát. Gary ugyan 100 alatt maradt, de tömegben nála sem volt probléma, szóval ha kiszállózásban fel tud javulni, akkor ebből egy nagyon jó meccs kerekedhet.

Két világbajnok, Michael van Gerwen és Rob Cross is egymásnak feszül majd az est folyamán, míg a címvédő és világelső Michael Smith a lengyel Krzysztof Ratajskival mérkőzik meg. Mind Van Gerwen, mind Smith nagyon jól kezdte a tornát, szóval egy győzelemmel nagyjából be is bizosíthatják a továbbjutásukat, de azért egyszerű dolguk nem lesz.