La Liga

"Tutista" szelót raktunk össze a Barca, az Atlético és a Sevilla meccséből

A Barca kezdi meg a sort vasárnap, de a katalánok meccse lehet a leglaposabb ezen a játéknapon.

Barcelona - Alaves 

A címvédő katalánok elég kínos pofonból igyekeznek majd felállni vasárnap, miután a hét közepén óriási meglepetésre vereséget szenvedtek Hamburgban az ukrán bajnok Sahtar Donyekctől. A Barca továbbjutása a csoportkörből még ezzel a vereséggel sem lesz veszélyeztetve, ezzel együtt nagyon nem nézett ki jól a mérkőzés, főleg azok után, hogy az elmúlt hetekben egyre több kritikát kapott Xavi legénysége a halovány produkciók miatt. 

Vasárnap az Alaves lesz a Barca vendége, a fogadóirodák szerint pedig országos egyesnek néz ki ez a párosítás. Csakhogy az Alavesnek tavaly is összejött egy pontszerzés a Barca ellen, így biztosra nem mehetnek Xaviék. Jó hír ugyanakkor a hazaiaknak, hogy Pedri akár újra ott lehet a kezdőben, a spanyolok talizmánját pedig már nagyon várják a drukkerek vissza a csapatba. A másik tinisztár Gavi piros lapja miatt biztosan nem lép pályára és De Jongtól sem kell még semmit várni ezen a találkozón. 

A bukik 1.20-1.25 körül fizetik a Barca hazai sikerét, ami lehetne egy tuti tipp is, viszont mi inkább az underdog oldaláról néztük ki egy hendikepes opciót ugyanilyen szorzóért. A Barca idén összesen két meccsen verte meg ezt a hendikep határt - utoljára az Antwerpent verte 5-0-ra a BL-ben - vagyis nem jellemző idén a kiütés a Barcára. A mostani erőltetett menet közepén, egy gyengén sikerült európai kupameccs után nem várunk gólfesztivált Lewáéktól. 

 

Atlético Madrid - Villarreal 

Múlt héten csúnyán kifogott rajtunk az Atlético, hiszen váratlanul 2-1-es vereséget szenvedett a Las Palmas vendégeként. A Matracosok a BL-ben javítottak, sőt, a Celtic 6-0-s megsemmisítése egészen kellemes meglepetésként érhette a szurkolókat. Diego Simeonéval meg is hosszabbították a szerződését 2027-ig. 

Az Atlético ott toporog az élbolyban, vesztett pontok tekintetében a harmadik helyen áll a tabellán, de sok botlás nem fog beleférni, így most a Villarreal ellen kéne újabb bajnoki sikert aratni. 

A Sárga Tengeralattjárónak egyelőre nem annyira frankó a szezonja, mint ahogy szeretnék, hiszen a 13. hely a tabellán nagy csalódás.Hozzá kell tenni azonban, hogy egész idényben sújtják a keretet a sérülések. Az EL-ben azonban sikerült győzni, ráadásul hátrányból, így némi pozitív fejadag jutott a játékosoknak a héten. 

Az odáig rendben van, hogy az Atlético nagy szezont fut, de ezzel együtt minket nagyon meglepett, hogy 1.30-as szorzó körül fizetik a hazai sikert ezen a rangadón. A Villarreal egy minőségi csapat, és bár olyan emberei mint Denis Suárez, Gerard Moreno vagy Foyth ezúttal sem léphet pályára, bőven képes lehet arra, hogy meccsben legyen a Metropolitanóban. 

 

Sevilla - Betis 

A hétvége csúcsmeccse egyértelműen a Sevilla - Betis, amely a világ egyik legnagyobb tradíciójával bíró és legkiélezettebb városi derbije. Az idei szezonban egyelőre a Betis áll jobban, a zöld-fehérek parádés szériát futnak éppen, míg a Sevilla szekere döcög továbbra is. Akárhogy, a tabellán elfoglalt helyezés itt most nem sokat számít, így győztesre ebben a párharcban továbbra sem szeretnénk fogadásokat ajánlani, de amellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy a pocsék formában lévő, a góllövéssel hadilábon álló Sevilla ekkora favorit legyen a szeptember 21. óta veretlen Betisszel szemben. 

Ahogy a másik két meccsünkön, itt is egy underdog plusszos hendit szemeltünk ki, vagyis a Betis támogatjuk meg + 1,5 góllal.

Ezen a találkozón adja magát a lapos fogadás, de elég magas a line - szokás szerint tegyük hozzá - így ezeket a fogadásokat inkább élőben érdemes megpróbálni, amikor már látni, hogy mennyire is forró az az andalúz hangulat..


✅ Tipp : Alaves +3 (ah) ➕Villarreal +2,5 ➕ Betis +1,5 

Eredő odds: @1.92

Fogadási határidő: november 12. 16:15