Tenisz

Ezek a legjobb tippek a Djokovics - Sinner rangadóra?

Hatalmas meccset játszhat egymás ellen a szerb és az olasz teniszező a torinói publikum előtt.

Kedden ismét a zöld csoport lesz főszerepben Torinóban, ezúttal a két vasárnapi győztes és a két vesztes feszül majd egymásnak, avagy délután Stefanos Tsitsipas és Holger Rune méri össze a tudását, míg este jön a csúcsrangadó Novak Djokovics és Jannik Sinner előadásában.

Az első játéknapon gyakorlatilag tökéletesen olvastuk a meccseket, hiszen Tsitsipasnak nem sok esélyt adtunk Sinner ellen - 2-0-ra kikapott a görög -, a Djokovics - Rune csörtén viszont szoros csatára számítottunk, ami olyannyira bejött, hogy a két játékos több, mint 3 órán át gyilkolta egymást, az olasz közönség legnagyobb örömére.

A végét a szerb klasszis bírta jobban idegekkel, aki ezzel a győzelemmel elérte egyik célját és bebiztosította az év végi világelsőségét. Persze ennyivel aligha elégszik meg Djokovics, ugyanis ha kedden este folytatja győzelmi sorozatát - 19 mérkőzés óta nem kapott ki -, akkor a továbbjutást ki is pipálhatja.

Az ellenfelekre nézve biztosan demoralizáló, hogy az elveszített wimbledoni döntő óta senki sem tudta legyőzni a világelső szerbet. De Sinner nem valószínű, hogy ezzel foglalkozik majd, hiszen az utóbbi hónapokban rengeteg önbizalmat gyűjtött és remek formában érkezett Torinóba. Azzal mindenféleképpen számolhat, hogy a közönség mindent megtesz majd annak érdekében, hogy Djokovics ne érezze magát komfortosan a pályán, bár a szerb abból is tud táplálkozni, ha utálják.

Nagyon-nagyon izgalmas meccs lesz ez az esti szakaszban, mert Sinnernek megvan a tehetsége, hogy legyőzze Djokovicsot, kérdés, hogy fejben elég erős-e egy ekkora bravúrhoz.

A pálya nagyon gyors, ami kedvezhet az olasznak. Tsitsipasnak gyakorlatilag esélye sem volt a brékre. Nyilván 'Nole' más kaliber fogadásban, de ha ülnek az olasz szervái, akkor a szerbnek sem lesz egyszerű dolga. A borításról egyébként Carlos Alcaraz így nyilatkozott:

Ez a leggyorsabb pálya a versenynaptárban. Nem értem, miért választottak ennyire gyors borítást itt az év végén, miközben a szezonban a legtöbbször lassú kemény pályákon játszottunk.

A fogadóirodák viszonylag közel szabták a szorzókat, Sinner 2.50-es oddsa azt mutatja, hogy abszolút tisztelik az olaszt, annak ellenére ugye, hogy soha nem nyert még Djokovics ellen. De ez egy nagyon jó lehetőség, hiszen hazai közönség előtt játszhat és ez mégiscsak egy olyan meccs, amely egyik játékosnak sem élet-halál, ugyanis egy vereséget követően csütörtökön még mindig kiharcolhatják a továbbjutást. Tippünk, hogy kevés brék lesz a találkozón és láthatunk legalább egy 7-6-os szettet.


✅ Tipp #1: Brékek száma 3.5 alatt @2.20

 

✅ Tipp #2: Tie-brékek száma 0.5 felett @2.00

Fogadási határidő: november 14. 21:30


A "vesztesek" meccséről nem esett sok szó, ott Rune a favorit, amivel mi egyet tudunk érteni, hiszen sokkal meggyőzőbb volt az első meccsén, mint Tsitsipas. De persze ez egy másik találkozó lesz, amelynek az életben maradás a tétje, szóval ne írjuk le a görögöt.