EURO 2024

Ezek a legvalószínűbb eredmények a bolgár-magyaron

A bukik szerint nem is kérdés, hogy Magyarország csütörtökön kijut a 2024-es Európa-bajnokságra.

Példátlan, kabaréba, vagy inkább tragikomédiába illő napokon vagyunk túl Bulgáriának köszönhetően, hiszen mint az köztudott, teljes bizonytalanság volt a soron következő, számunkra létfontosságú Eb-selejtező helyszínével kapcsolatban. Szófia, Plovdid, Kardzsali, végül újfent Szófia, ez volt a lehetséges opciók sorrendje, illetve még az is benne volt a pakliban, hogy egyáltalán nem lesz meccs. Kedden aztán hosszas vergődés után a meccsnek otthont adó pályát végre lefixálták - a találkozót a bolgár kérésnek megfelelően zárt kapuk mögött rendezik a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban.

Miután zöld utat kapott az utolsó előtt selejtezőnk, végre foglalkozhatunk a fontosabb kérdésekkel, hiszen ugyebár számunkra egy pont is elég lehet ahhoz, hogy biztosítsuk helyünket a 2023-es Eb-n. Sokan aggodalmaskodnak, hogy a huzavona hogyan hathatott a csapatra, de többen is elmondták, hogy a lehető legjobban próbálták kizárni az eseményeket és végig úgy készültek, hogy nem marad el a mérkőzés.

A soron következő selejtezőről természetesen már többen is nyilatkoztak, az egyik legérdekesebb és legtanulságosabb mondandója viszont Marco Rossi másodedzőjének volt, aki kiemelte, hogy ilyen helyzetben nem szabad döntetlenre játszani, mert az kifejezetten veszélyes lehet.

Aki ikszre játszik, az szinte biztosan veszít! Meg kell tennünk az utolsó lépést, hogy aztán derűsen térhessünk haza, Montenegró ellen pedig igazi örömfocit játszhassunk: több mint hatvanezer néző előtt, az elképzelhető legjobb hangulatban!

- mondta az M4 Sportnak adott interjújában Cosimo Inguscio.

Szavaival abszolút egyetértünk és az előzetes eredmények, a formák és a bukik számai is arra engednek következtetni, hogy jó eséllyel három ponttal távozhatunk majd Szófiából. Azt viszont nem biztos, hogy könnyű lesz megszerezni, legalábbis ezt sugallja a top öt legreálisabb végeredmény, amelyben csak egy hendikepes magyar győzelmet találunk, a 6.50-szeres pénzzel kecsegtető 0-2-t.

A favorit az 1-0-s Rossi-legénység siker (5.50), de két remi is beférkőzött a toplistára, és az 1-1 (7.50) valamint a 0-0 (9.00) is okozhatna rendkívül kellemetlen pillanatokat, bár a lefújás után ezt aligha bánnánk, hiszen ezen eredmények is kijutást érnének. A bolgárok szempontjából az 1-0-s hazai győzelem lehet benne némileg a pakliban, erre 12-szeres szorzón lehet fogadni. Érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy ennél kevesebbet, szám szerint 11-szerest fizet a 3-0-s magyar siker, ennyire nyertük az párharc odavágóját is.


✅ Bulgária-Magyarország pontos eredmény

0-1 @5.50

0-2 @6.50

1-1 @7.50

2-1 @8.50

0-0 @9.00
 

Fogadási határidő: november 16. 18:00