EURO 2024

Duplázhatunk csütörtökön az osztrákok papírforma eredményével

Alabaék már garantáltan kint vannak a jövő évi Eb-n, de a csoportelsőségért még küzdhetnek.

Csütörtökön folytatódnak a 2024-es Eb-selejtezők, több válogatott pedig már kényelmes helyzetből várhatja a hátralévő meccseket. Az F-csoportban például már idő előtt eldőlt, hogy Belgium és Ausztria fog egyenes ágon kijutni a kontinensviadalra. Ebben az ötösben tehát jött a papírforma, a sógoroknak pedig jár a kalapemelés, hiszen sorozatban harmadszor, történetük során pedig negyedszer lesznek ott az Európa-bajnokságon.

Alabaék számára a sima kijutást a svédek elleni hat pont hozta meg, októberben viszont hazai pályán megégtek a jelenleg éllovas belgákkal szemben. A csoportelső otthonából mondjuk pontot raboltak nyáron, az Eb-részvételt pedig Bakuban biztosították be, ahol Sabitzer góljának köszönhetően zsebelték be a három egységet. A veterán tréner, Ralf Rangnick munkáját sokan méltatják, akivel a FIFA-ranglistán már a 25. helyig jöttek fel, a 118. pozíciót elfoglaló észtekhez pedig a csoportelsőség reményében utazhatnak.

Tudtad? Ausztria három éve már egész szervezetten futballozva a 12. helyig jutott az Eb-n (a nyolcaddöntőben csak hosszabbításban kapott ki a későbbi győztes olaszoktól), a szurkolók jövőre még jobb szereplést várnak a kedvencektől.

Külön jó hír az osztrákoknál, hogy az előző, azeriek elleni összecsapást sérülést miatt kihagyó Real Madrid-sztár, Alaba és Kevin Danso is újra bevethető, a támadó szekcióban pedig Kalajdzic és a veterán, 36 válogatott gólnál járó Arnautovic küzd a kezdésért. A legutóbbi találkozón kiállított, így eltiltás sorsára jutó Burgstaller nincs a keretben, viszont más fontos hiányzója nincs Rangnicknak. Nyugati szomszédaink tehát erős kerettel mehetnek neki az észteknek a csoportelsőség reményében, amihez azonban a belgák botlására is szükség lenne.

 

Mire érdemes fogadni?

Ahhoz képest, hogy az észtek a lehetséges 18 pontból mindössze egyet gyűjtöttek eddig, meglepően erősen nyitott a "V", amelyre közel 1.40-szeres szorzón fogadhattunk. Ez már nem túl meglepő módon bezuhant 1.30 alá, viszont ez sem állít meg minket, így is behúzzuk a vendég sikert, csak mellé csapjuk az is, hogy Észtország gól nélkül marad. Ez a forgatókönyv a balti társaság utóbbi négy meccsén is tükörsimán jött, így véleményünk szerint a csütörtöki, tallini összecsapásra is bevállalható, főleg, hogy közel kétszeres pénzt kapunk rá.


✅ Tipp: Ausztria nyer és nem kap gólt @1.86

 

Fogadási határidő: november 16. 18:00