EURO 2024

Merész tippeket húzunk a nap tutijára

Csak a különbség lehet a kérdés Liechtenstein és Portugália között.

A kilencedik kört rendezik csütörtökön a H-csoportban, a Liechtenstein-Portugália meccs pedig nem is lehetne egyértelműbb, hiszen a 100%-os portugálok a nulla pontos liechtensteiniekkel mérkőznek. 1.01-es szorzó nem meglepő erre a találkozóra.

Túl nagy esélylatolgatásba nem is mennénk bele, hiszen nem mondunk újat azzal, hogy az a kérdés, hogy hány gombócot kap a hazai gárda. Már a miniállam gólja is csodaszámba menne, Cristiano Ronaldóék azonban örömfocit tehetnek a pályára, ahogy legutóbb is, amikor egy félidő alatt ötöt számoltak idegenben a bosnyákokra.

Liechtenstein egyetlen gólját Bosznia ellen szerezte, de volt kihagyott 11-ese is már a sorozatban. Márciusban a Portugáliában lejátszott meccsük során brutális fölényben voltak a luzitánok, a hazaiak térfelén nem sokat volt a játékszer, persze ez egyáltalán nem meglepő, hiszen már többször jeleztük, hogy Liechtenstein sereghajtóvá avanzsál az európai fociban.

Mire érdemes fogadni?

Egy 1.01-es szorzós találkozón nyilván nehéz komoly elemzésbe kezdeni, így inkább olyan alternatív piacokat nézünk meg, ami jó lehet erre a 90 percre.

Kezdjük egyből a sort Cristiano Ronaldóval, aki már kilenc gólnál jár a selejtezősorozatban, a kiscsapatok ellen pedig általában megállíthatatlan. A gólja 1.12 körül fizet mindössze, ha legalább kettőt vág 1.60-at érne, míg a mesterhármasát 3.55-ben mérik.

Miután benne van a pakliban 5-6 vendég gól is, rá lehet próbálni az al-Nasszr csatárának triplájára, hiszen az odavágón is kettőig jutott, mellette pedig jó néhány helyzetet elpuskázott. A formája a szaúdi ligában is rendben van, a portugál válogatottban is ki tudják szolgálni, így ilyen oddson megérhet egy próbát.

Csakúgy mint a nulla büntetőlapos opció is. Az odavágón lehozták a felek kártya nélkül, egy ilyen találkozón 9-es odds mellett akár opció lehet az újabb nullázás. A játékvezető a svéd Al-Hakim, akit az UEFA nem a legkomolyabb meccsekre vet be, de nem számít egy nagy laposztogatónak, nem véletlenül az északi delegációt erősíti.


✅ Tipp1: Ronaldo három vagy több találatot ér el @3.55


✅ Tipp2: Nincs büntetőlap @9.00