Darts

2.00 feletti oddsokat néztünk ki a pénteki negyeddöntőkre

Pénteken a felső ági negyeddöntőkkel folytatódnak a Grand Slam of Darts küzdelmei.

Elképesztő csillaghullást láthattunk az elmúlt napokban Wolverhamptonban, még csak a negyeddöntőknél járunk, de Luke Humphries személyében egyetlen kiemelt maradt talpon. Papíron innentől a World Grand Prix bajnokának áll a zászló, de az eddigiek alapján nagy hiba lenne előre odaadni a trófeát az angolnak. Pénteken a felső ági negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek és immáron már 16 leget kell nyerni a továbbjutáshoz.

James Wade és Josh Rock összecsapása nyitja a negyeddöntők sorát, amelyet egy hajszállal az északír vár esélyesebbként. Rocknak az ősszel a vártnál gyengébben futott a szekere, de erre a tornára nagyon szépen összerakta magát és karrierje során először jutott be egy major tornán a legjobb nyolc közé. Az előző körben Krzysztof Ratajski ellen féltettük, ám a lengyel hiába játszott jól, az északírnek mindenre volt válasza és a legvégét leszámítva kezében tartotta a meccset. Ami Wade-et illeti, a rutinos angol ott folytatja, ahol Dortmundban abbahagyta. Ez most már sorozatban két jó torna a korábbi háromszoros Grand Slam-döntőstől, ami nagyon kellett az önbizalmának, hiszen gyengébb szezont futott.

Nehéz megjósolni mi lehet ennek a meccsnek a kimenetele, mert bár Rock látványosabb, talán magasabb színvonalú játékot nyújtott az előző körben, de Wade viszont lendületben van és ennyire hosszú meccsen kijöhet a rutinja. Fogadás szempontjából sem egyszerű ez a meccs, hiszen ha megnézzük az előző körös teljesítményüket, akkor egyik statisztikában sem voltak kiugróak. A megérzésünk azt súgja, hogy egy ilyen sok szünettel szabdalt mérkőzést egyikük sem tud majd dominálni, így az over lehet a legjobb választás.


✅ Tipp #1: Legek száma 28.5 felett @2.375

Fogadási határidő: november 17. 20:00


Az est másik negyeddöntőjében már más a leányzó fekvése, hiszen Luke Humphries és Gary Anderson egyaránt elvarázsolt benünnket a szerdai meccsén. Mindketten parádés játékkal jutottak be a negyeddöntőbe. Humphries-tól ez nem volt meglepő, az idei szezon egyik legjobbja és a csoportkörök során is nagyon sült a keze. Andersontól ez a közel 105-ös átlag viszont már inkább volt váratlan. Noha a Repülő Skót a floor tornákon sziporkázott ebben az évben, de nagyszínpadon ilyen teljesítményt nagyon régen láthattunk tőle.

Humphries-nak és Andersonnak is brutális volt az első 9 nyíl átlaga, ha ezt tartani tudják akkor óriási adok-kapok szemtanúi lehetünk. A két játékos a csoport küzdelmek során egyébként már megmérkőzött egymással, akkor azonban a skót nem igazán tudta tartani a lépést az angollal és elég sima lett a vége.

Bízunk egy szorosabb meccsben, amelyet sok-sok 180-nal fűszereznek meg.


✅ Tipp #1: Mindkét játákos 9 vagy több 180-at dob @2.20

Fogadási határidő: november 17. 22:00