EURO 2024

Ez a tutista kombi nem bukhat vasárnapra!?

Három papírformát húzunk meg az Eb-selejtező utolsó fordulójára.

Vasárnap három selejtezőcsoport is befejeződik, többek közt a magyar válogatott ötösével. A Puskásban örömünnep készülődik, mi pedig a mai napból választottunk ki három meccset, ahol nem számítunk meglepetésre.

Magyarország - Montenegró

Kezdjük egyből a mieinkkel, a magyar válogatott két nyögvenyelős meccsen van túl, de jól mutatja a csapat erejét, hogy mindkétszer egy-egy pontot tudott menteni Marco Rossi gárdája. Hazai pályán eddig lehengerlően játszottunk, egy ikszre pedig mindenképp jók lehetünk a montenegróiak ellen.

Már csak azért is, mert a telt házas Puskásban kellően motivált lehet még így is a magyar gárda, ráadásul egy veretlen évet hozhatna össze Rossi, ami szintén egy valószerűtlen forgatókönyvnek tűnt a magyar futballban belátható időn belül.  Behúzzuk az 1X-et.

Fotó: MTI

Szerbia - Bulgária

A csoport másik meccsén a szerbek a bolgárokat fogadják. Ennek a meccsnek sincs különösebb tétje, a bolgároknak ellenünk minden összejött, Szerbiában azonban más lesz a helyzet. A szerbek papíron még kieshetnek, így nem vehetik teljesen félvállról a találkozót, de a bolgár csapat ellen bármilyen felállásban kötelező lenne a győzelem. A kelet-európaiak ellenünk alighanem mindent kitettek a pályára, idegenben nem sok esélyt látunk a pontszerzésükre, hiszen komoly minőségbeli különbség van a felek. A tippünk még úgy is biztosnak ígérkezik, hogy zárt kapus lesz a 90 perc.

Portugália - Izland

Ha nem is gálázva, de a portugálok begyűjtötték a három pontot Liechtenstein ellen csütörtökön, ezzel 9 meccs után kilenc győzelemnél jár a számláló. Nem nagyon látunk indokot arra, hogy a tizedik siker ne jöjjön össze, hiszen Izland komoly hanyatlásban, jelenleg nem lehet egy lapon említeni a két gárdát. Hazai pályán nem fognak botlani Cristiano Ronaldóék, aki a selejtezősorozatban a 11. találatára hajt.


A három találkozó kombinációjára pedig 1.72-es szorzót kapunk, amiben kis rizikót látunk.
 

✅ Tipp #1: Magyarország vagy döntetlen + Szerbia nyer + Portugália nyer @1.72

Fogadási határidő: november 19. 15:00


Mit gondolsz? Félremehet valamelyik meccsen ez a kombi?